Kongerslev Dyreklinik

Hvad leder du efter når du vælger Dyrlæge? Hvad er vigtigst for dig?

Det er en tillidssag at vælge en Dyrlæge. Vi ønsker alle det bedste for vores kære små venner.

Min egen hund, Sigurd, har altid været negativ påvirket ved dyrlæge besøg. Det var en positiv forandring at se Sigurd besøge Kongerslev Dyreklinik. Vi fik lov til at finde os selv på en rolig måde, uden at føle os presset. Hos Kongerslev Dyreklinik bliver der taget hensyn til at der skal være god tid til at få en positiv og afslappet konsultation.

Dyrlæge Linn Nørgaard, ønsker at alle hendes patienter og deres ejere får en positiv oplevelse på sin klinik.

Dyr i Balance har indgået et samarbejde med Dyrlæge Linn Nørgaard, fordi vi sammen kan gøre en forskel og gøre det til en positiv oplevelse at besøge dyrlægen.  

En hvalp har brug for mange forskellige sanseindtryk, for at kunne håndtere verden på den mest positive måde. En af de steder hvor det er vigtigst for hunden at føle sig sikker, næst efter hjemmet, er hos dyrlægen. Derfor har vi fundet den bedste samarbejdspartner (Linn Nørgaard) til at hjælpe os med et positivt træningsmiljø, til brug ved hvalpetræning, miljøtræning og for at kunne 'finde ro i svære situationer' -træning.

Fortvivl ikke hvis du mener at din hund ikke kan ændre adfærd hos dyrlægen eller i hverdagen, kontakt mig på tlf.: 60 45 42 72 og lad os få en snak

KLIK HER for Kongerslev Dyreklinik