Kongerslev Dyreklinik

Hvad leder du efter når du skal vælge dyrlæge? Hvad er vigtigst for dig?

Det er en tillidssag at vælge en dyrlæge. Vi ønsker alle kun det bedste for vores kære små venner.

Min egen hund, Sigurd, har altid været negativ påvirket ved dyrlæge besøg. Det var et positivt pust at se Sigurds første besøg hos Kongerslev Dyreklinik. Vi fik lov til at finde os selv til rette inden vi skulle ind i konsultationen, uden at føle os presset. Hos Kongerslev Dyreklinik bliver der taget hensyn til at det skal være en positiv oplevelse at komme på besøg i klinikken.

DYR I BALANCE har indgået et samarbejde med dyrlæge Linn Nørgaard, fordi vi sammen kan gøre en forskel og gøre et besøg hos dyrlægen til en positiv oplevelse.

En hvalp har brug for mange forskellige sanseindtryk for at kunne håndtere verden på den mest positive måde. En af de steder hvor det er vigtigst, for hunden at føle sig sikker, næst efter i hjemmet, er hos dyrlægen. Derfor har vi fundet den bedste samarbejdspartner (Linn Nørgaard), til at hjælpe os med et positivt træningsmiljø, til brug ved bl.a. hvalpetræning, miljøtræning og for at kunne finde ro i svære situationer igennem træning.

Fortvivl ikke, hvis du mener at din hund ikke kan ændre adfærd hos dyrlægen eller i hverdagen, kontakt mig på tlf.: 60 45 42 72 og lad os få en snak

KLIK HER for Kongerslev Dyreklinik